Amandan missio

Pitkän tuotekehityksen ja kliinisten tutkimusten jälkeen sumujäähdytysteknologia oli todettu toimivaksi ja se haluttiin tuoda ihmisten käyttöön.

Kun uutta jäähdytysteknologiaa hyödyntävää ratkaisua lähdettiin suunnittelemaan, Panu Vapaavallalla oli neljä tärkeää arvoa:

Kliininen näyttö kylmähoidon tehosta, tuotteen korkea laatu ja uuden menetelmän ekologisuus. Lisäksi uudella sumujäähdytysmenetelmällä kylmähoidosta tehtiin miellyttävää ja turvallista, jotta mahdollisimman moni ihminen alkaisi sitä käyttämään.

Itse ratkaisusta haluttiin tehdä niin hyvä, että se kestäisi käyttöä käytännössä ikuisesti ja sen vaikutus ympäristöön olisi mahdollisimman vähäinen. Aiempien kylmähoitoteknologioiden, kuten kylmäaltaiden ja huippukylmähuoneiden energian- ja vedenkulutus, tilavaatimukset ja ylläpidon vaiva koettiin laajassa mittakaavassa liian suureksi.

Kylmähoitoa on perinteisesti harjoitettu puhtaassa pohjoisen luonnossa, luonnon ehdoilla. Tätä samaa toimintatapaa haluttiin noudattaa uuden teknologian tuotteistuksessa.

Tuotteen suunnittelijaksi valikoitui Lapin luontoa rakastava muotoilija Harri Koskinen. Koskinen suunnitteli sukupolvelta toiselle kestävän avantosuihkun, jonka käyttö on vaivatonta ja sujuvaa. Sen minimalistinen muoto haki inspiraationsa tunturikoivunoksasta.

Amandan Avantosuihku vaatii toimiakseen ainoastaan kylmää vettä, jota se kuluttaa vähän. Tuotteen ekologinen jalanjälki on hyvin pieni.

Laadun takaamiseksi Amandan Avantosuihku valmistetaan käsityönä Suomessa.

Yhteystiedot

YRITYS
Postiosoite
Amandan Healthcare Oy
Ukkoherrantie 1 A 38
96100 ROVANIEMI

Y-tunnus: 2689821-8

Sähköposti
info-ät-amandan.fi

YHTEYSTIEDOT
Panu Vapaavalta
toimitusjohtaja
+358 45 120 6441

Pirkko Hiissa Huttunen
termobiologian dosentti, tutkimus
+358 500 925 246

Suvi Tiilikainen
info-ät-amandan.fi