AMANDAN® AVANTOSUIHKU

990,00 

Amandan® on avantosuihku, joka asennetaan kätevästi tavalliseen suihkuun (suihkutanko) ilman työkaluja. Avantosuihkun avulla pääset nauttimaan kylmähoidon hyödyistä miellyttävästi, helposti ja ekologisesti. Avantosuihkun kansainvälisesti patentoitu tekniikka muodostaa vesisumupilarin, joka jäähdyttää  koko kehoa tehokkaasti. Kylmäsumu tuntuu iholla ainutlaatuisen miellyttävältä.

MAKSUTON TOIMITUS KOTIOVELLE SUOMESSA (KULUTTAJA-ASIAKKAAT).

KLARNA-ERÄMAKSULLA VAIN 33€/KK
Leveys75 cm
Syvyys80 cm
Korkeus36 cm
Paino5,4 kg
MateriaaliKiillotettu haponkestävä teräs, suuttimet mukaan lukien.
TakuuRunko-osilla on ikuinen takuu (ei koske ammattikäyttöä). Mekaanisilla osilla 5 vuotta (ei koske ammattikäyttöä). Suuttimilla 2 vuotta.
Palautusoikeus14 päivää

Lataa Amandanin käyttö- ja huolto-ohjeet täältä.
Lue tilaus- ja toimitusehdot täältä.

Tuotetunnus (SKU): amandan Osasto:

TEHOKAS SUMUSUIHKU

Amandan avantosuihkun teho perustuu sumujäähdytysilmiöön. Kun vesi suihkutetaan hyvin hienojakoisena sumuna, se myös haihtuu tehokkaasti. Lisäksi suuttimien tuottama ilmavirta tehostaa jäähtymistä. Pienet sumupisarat muodostavat laajan haihtumispinta-alan ja sitovat lämpöä kehosta ja ympäröivästä ilmasta nopeasti ja mielyttävästi. Sumujäähdytys on miellyttävä, ekologinen ja tehokas tapa jäähdyttää kehoa.

MIELLYTTÄVÄ KÄYTTÄÄ

Sumujäähdytys tekee Amandanin käyttökokemuksesta ainutlaatuisen. Hienojakoinen vesisumu jäähdyttää tutkitusti yhtä tehokkaasti kuin perinteiset kylmähoidot, mutta tuntuu keholla huomattavasti miellyttävämmältä. Lue lisää kylmähoidon hyödyistä.

VIIMEISTELTYÄ LAATUA

Amandanin laatuun on panostettu pienintä yksityiskohtaa myöten. Suihkun runko on valmistettu haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä. Tärkeimmät mekaaniset osat on suunniteltu varta vasten Amandanille. Teollisuustasoisten suuttimien ansiosta vesisumu on erityisen hienojakoista ja tasaista. Sen muodostama yhtenäinen sumupilari jäähdyttää koko kehon hartioista varpaisiin.

HELPPO KIINNITTÄÄ

Amandanin kiinnitys suihkutankoon käy ilman työkaluja. Säätöruuvin avulla säädät laitteen vaivattomasti sopivalle korkeudelle.

KÄTEVÄ SÄILYTTÄÄ

Kun et käytä Amandania, voit kääntää sen helposti pystyasentoon. Silloin se ei vie tilaa ja voit käyttää suihkua normaaliin tapaan peseytymiseen.

OMINAISUUDET

PATENTOITU TEKNIIKKA

Amandanin patentoitu tekniikka on kehitetty yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Amandan on CE-merkitty.

LAADUKAS VIIMEISTELY

Amandanin laatuun on panostettu pienintä yksityiskohtaa myöten. Laitteen runko on valmistettu haponkestävästä ja ruostumattomasta teräksestä. Tärkeimmät mekaaniset osat on suunniteltu vain Amandania varten.

EKOLOGINEN

Amandanin vedenkulutus on vain noin 4% tavallisen suihkun kulutuksesta. Käyttöön riittää normaali veden lämpötila ja paine, eikä Amandan tarvitse toimiakseen energianlähdettä.

SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ

Amandan on suomalainen kylmähoitoinnovaatio, joka valmistetaan käsityönä Suomessa.

NÄMÄ TARVITSET

Amandanin pakkauksessa on kylmähoitolaitteen lisäksi kolmitieventtiili ja vesiletku. Suihkutilassa tulee lisäksi olla suihkutanko ja vesipiste, johon Amandan liitetään. Asennus käy helposti ilman työkaluja.

SUIHKUTILAN VÄHITTÄISMITAT

Amandanin asennus vaatii vähintään 75 cm leveän ja 80 cm syvän suihkutilan.

SÄÄTÖ SIVUSUUNNASSA

Jos suihkutanko ei sijaitse keskellä suihkutilaa, voit tarvittaessa siirtää Amandania sivusuunnassa oikealle tai vasemmalle. Suihkutangon etäisyys lähimpään seinään täytyy olla vähintään 15 cm, jotta Amandan voidaan kiinnittää tankoon.

Tilaa Amandan® ja tunne virkistävän kylmähoidon voima!

Voit maksaa ostoksesi helposti ja turvallisesti sinulle sopivalla tavalla!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AMANDAN® AVANTOSUIHKU”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *