PARAS TAPA KERTOA AVANTOSUIHKUN HYÖDYISTÄ ON ANTAA PUHEENVUORO KÄYTTÄJILLE ELI ASIAKKAILLEMME. LUE ALTA HEIDÄN KERTOMIA AITOJA KOKEMUKSIA AMANDAN AVANTOSUIHKUSTA.

Marjo Määttä

1. Mikä oli tärkein syysi Avantosuihkun hankintaan?
Kuuntelin tuotteen esittelyn sekä tutkimustulokset, ja kuinka ne oli toteutettu. Vakuutuin laitteen käytön tuloksista ja päätin hankkia laitteen itselleni helpottamaan nivelsärkyjä.

2. Millaiset käyttökokemukset sinulla on laitteesta? Oletko huomannut vaikutusta?
Käytän laitetta päivittäin, yleensä aamuin illoin. Kylmäsuihku on helpottanut nivelsärkyjä valtavasti. Käyn talvella pääosin avannossa, mutta korvaan laitteella avannon kesällä. Käytän laitetta silti talvisinkin avannon ohella.

3. Suosittelisitko ja kenelle?
Voin lämpimästi suositella Avantosuihkua kaikille, jotka esim. hakevat helpotusta nivelsärkyihin. Tämä on myös mukavampi keino totutella avantoon, mikäli ei suoraan uskalla mennä kylmään veteen.

Marjo Määttä
Entrepreneur
Sales & Marketing Director
Kuusamo

Timo Autto

1. Mikä oli tärkein syy Avantosuihkun hankintaan?
Avantosuihku herätti kiinnostuksemme siitä meille kantautuneiden rohkaisevien käyttökokemusten ansiosta. Avantosuihku vaikutti varsin simppeliltä ratkaisulta edesauttamaan palautumista meidän CrossFit-salillamme.

2. Käyttökokemukset, onko vaikuttanut?
Tuntemani säännölliset suihkuttelijat antavat laitteesta yksinomaan positiivista palautetta. Suihku on helppo ja nopea tapa saada aikaan isoja tuloksia palautumisen puolella. Parin minuutin kylmäsumu kovan CrossFit-treenin päälle on monelle vakiintunut tapa viedä päivän harjoitus loppuun.

Käytän itse kylmähoitolaitetta salilla tekemieni treenien päälle. Huomasin laitteen edulliset vaikutukset aika nopeasti käytön aloittamisen jälkeen. Treenin jälkeinen hyvänolontunne oli entistä parempi ja harjoitusten jälkeisen päivän kolotukset pienenivät huomattavasti.

3. Suosittelisitko ja kenelle?
Suosittelen lämpimästi kaikille ja etenkin niille, joiden harjoittelussa kehonhuolto ja palautuminen hakevat vielä oikeita rutiinejaan. Amandan on nopea ja yksinkertainen palautumisen ja hyvinvoinnin rakentaja, joka integroituu helposti osaksi treeniä ja nostaa tekemistä pykälän uudelle tasolle.

– Timo Autto (CrossFit Level-2 Trainer, CrossFit Santasport)

Aune Halonen

1. Tärkein syy Avantosuihkun hankintaan oli:
Unettomuuteni oli ”tuhonnut” elämästäni yli 40 vuotta. Kylmän tiesin auttavan ja halusin kokea lääkkeettömän vaihtoehdon. Muut keinot oli jo käytetty.

2. Käyttökokemukset, onko vaikuttanut?
Unettomuuteeni sain apua jo muutaman iltasuihkun jälkeen. Käytin Avantosuihkua aluksi joka ilta, nykyisin otan kylmäsumusuihkun joka toinen ilta. Nukun yhtäjaksoisesti jopa 7 tuntia. Nykyisin pääsen uneen hyvin ja saan nukuttua ”ehjää” unta. Olen siis oppinut nukkumaan, mikä on minulle uutta!

3. Suosittelisitko ja kenelle?
Kyllä. Unettomille, stressaantuneille, kaikille kipupotilaille, mielenrauhaa etsiville!

Aune Halonen, Kuopio

Matti Nikkola

1. Mikä oli tärkein syysi Avantosuihkun hankintaan?

Hankin Amandanin kokeilumielessä. Hain apua treenin jälkeiseen palautumiseen sekä ajoittaisiin lihaskipuihin.

2. Millaiset käyttökokemukset sinulla on laitteesta? Oletko huomannut vaikutusta?

Olen havainnut Avantosuihkun säännöllisesti käytettynä vaikuttavan positiivisesti erityisesti treenin jälkeiseen palautumiseen. Päivät lähtevät myös paremmin käytiin, kun aamulla suihkun jälkeen käytän hetken Avantosuihkua. Tämä vähentää myös osaltaan aamuisin ilmeneviä lihaskipuja.

3. Suosittelisitko ja kenelle?

Suosittelen laitteen käyttöä kaikille iästä riippumatta. Ainoana negatiivisena asiana sanoisin, että laite on aika raskasrakenteinen.

Matti Nikkola
Kotka

Reeta-Mari Loukusa (vapaa kommentti)

Mikään muu käyttämäni palautumista edistävä toiminta ei ole vaikuttanut yhtä tehokkaasti autonomisen hermoston palautumiseen. Käytän Amandania välittömästi treenin jälkeen, koska miellyttävä kylmäsumu aktivoi parasympaattisen hermoston. Stressihormonit väistyvät ja keho palautuu ”taistele ja pakene” tilasta, jolloin kokonaisvaltainen palautuminen käynnistyy heti urheilusuorituksen jälkeen.

Reeta-Mari Loukusa

Fysioterapeutti, Personal Trainer CMS Santasport

Titta Tapio (Asuntomessut 2017 Amandan-kilpailun voittaja)

Täytyy sanoa, että ihan huippulaite. Vaikutus on todella virkistävä sekä fyysisesti, että henkisesti jo ihan parin viikon käytön jälkeen. Jos on kipua, se katkeaa kylmän sumun vaikutuksesta. Tämä oli elämäni paras voitto, joka paransi elämäni laatua huimasti ja kokonaisvaltaisesti.

Kyllä Panu kehitit sellaisen laitteen, jonka hankkimisen pitäisi olla mahdollista kaikille (senhän saa hankittua Klarnan osamaksulla 33 euroa kuukaudessa ja se summa kuluu monella ihan turhanpäiväisiin asioihin).

Titta Tapio